onsdag 3 augusti 2011

Några dagar kvar

Kommit precis hem efter att ha varit i Malmö i några dagar & tittade oss omkring. Åkte över till Köpenhamn igår & gick på ströget, fikade några timmar. Hade mysiga dagar med min mor:)
Turning Torso
Nu är det bara några dagar kvar på min semester. Känns lite jobbigt nu, men när man väl kommit igång så går det bra. Det är inte kul att vara hemma för länge heller. Man får vara glad att man har ett jobb att gå till:)

7 kommentarer:

  1. Ja sånt får man vara glad att mam har. Det är nog inte så roligt att altid vara hemma.
    Jaga har 1 1/2 vecka kvar o det känns gott ännu så länge.
    Sivan o de andra töserna är ute en stund i det fria varje dag. I förrgår fångade Sivn en riktig näbbmus. Gissa om hon var stolt :-)
    Jag har anmält Penny till VK så vi syns väl där
    eller??
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Vad roligt! Då ses vi:) fast jag ställer bara ut på lördagen. Får nog inte ställa på söndagen. Tjejerna har nog sina 2 CAPIB då om jag har tur (eller otur eftersom då får jag inte fortsätta ställa ut i sverige) då måste jag ställa ut utomlands för att få det sista.
    Vad härligt att dina töser kan vara ute!!

    SvaraRadera
  3. Jag försöker påminna mig om att det är bra med ett jobb! Just nu känns det som jag inte har tid att jobba, men den bistra sanningen är att på tisdag börjar det igen!
    Hoppas du får din siames eller svarting!
    Anna

    SvaraRadera
  4. Nu såg jag att anna hade skrivit på facebook, ingen siames men två mörka hanar och en hona, vet dock inte om de var bruna eller svarta.
    Vänliga hälsningar
    Anna/Stiiina

    SvaraRadera
  5. Det var 2 svarta, så det kanske blir en svarting:) det beror lite på hur de utvecklas. Vill gärna ha en snygg utställningskatt. Men vem vet? Jag kanske faller för någon annan som inte är svart när jag väl tittar på dom om några veckor:) så det är bara att vänta:)

    SvaraRadera
  6. Jag tror de kommer bli urtjusiga! Jag bara räknar ner och längtar efter min lille Louis!
    Jag vill ha en i varje färgkombination som finns :-D
    Vänliga hälsningar
    Anna/Stiiina

    SvaraRadera